Online kurzusok

Válassz 6 program 13 kurzusa közül, és kezdj bele a tanulásba!

Újonnan megtért keresztények programja

Nemrégiben tértél meg? Vagy csak szeretnél elmélyedni néhány, a keresztény hitben lényeges témában? Ebben a programban a megváltás, a keresztény felelősség, lelki növekedés és az imádság témájában merülhetsz el. Válassz kurzust az alábbi listából

Családi élet és vezetés program

Ebben a programban arról fogsz tanulni, hogy milyen felelősséggel bírsz a személyes életedben, és hogyan válhat az gyümölcsözővé. Emellett a keresztény vezetés témájában is elmlélyülhetsz. Válassz az alábbi listából, és kezdd el a tanulást!

Evangelizációs program

Szeretnéd megosztani az örömhírt, de nem tudod, hogyan? Ebben a programban arról tanulhatsz, hogy mik a lelki ajándékok, milyen szerepük van az egyházban, a gyülekezetben és a világ felé való szolgálatban. Az Add tovább az örömhírt! kurzuson az evangelizáció témájában fogsz új tudást szerezni. Válassz a listából, és kezdj neki a tanulásnak!

Gyülekezetnövekedési program

Hogyan segíthetjük elő más keresztények lelki növekedését a bibliai alapelvek szerint? Miért fontos a tanítás/képzés a gyülekezetben? Milyen szerepe van az egyháznak Isten megváltási tervében? Ezek a kurzusok abban segítenek, hogy a gyülekezeti tagok növekedjenek, és az egyház/gyülekezet aktívan részt vegyen a szolgálatban, amelyet rá bízott Isten.

Bibliai teológia program

Ezeken a kurzusokon a bibliai történetekben, tanításokban mélyülsz majd el. A Sátrak, templomok paloták kurzus során az Ószövetség történetéről és jelentőségéről tanulsz majd, a Hitünk sarokkövei kurzusban pedig az alapvető keresztény tanításokba ásod bele magad.

Biblia program

Ezek a kurzusok a különböző bibliai könyvekbe, vagy az azok által érintett témákba, próféciákba vezetnek be Téged.

Kérdésed van?
Keress minket az alábbi elérhetőségeken: