Rólunk

Az Online Bibliaiskola egy evangéliumi keresztény képzési program, amely a Global University (korábban ICI) tananyagaival és pedagógiai programjával működik. A képzés távoktatásba ültetését és működtetését a Pünkösdi Teológiai Főiskola végezte a PÜSZ (Pünkösdi Üzletemberek és Tanácsadók Fórumának) pályázati keretéből.

Ki vehet részt a képzésen?

Az Online Bibliaiskola képzésében felekezeti elkötelezettségtől függetlenül bárki részt vehet, akit érdekelnek a keresztény hit igazságai és kész azok rendszerezett tanulmányozására. A kurzusok teológiai alapállása protestáns, evangéliumi és karizmatikus.

Célunk

A bibliaiskolában a Biblia tanítására épülő tanegységeket sajátítasz el. Célunk, hogy ezeken keresztül elmélyülj a Szentírás igazságaiban és segítsenek az evangéliumi keresztény életgyakorlat folytatásában. Tananyagaink a Biblia tanításának és a keresztény élet területeinek széles spektrumát ölelik fel, így a Téged legjobban érdeklődő kurzust veheted fel.

Intézményi háttér

A Global University (USA) egy az egész világon működő képzési rendszer, mely eszközöket biztosít az evangelizáció és tanítványképzés oktatására a világ 180 országában 124 nyelven. Mivel az egyetemet akkreditálta a Távoktatási és Képzési Bizottság, a szolgáltatás tartalmának és kezelési felületének a minősége biztosított.

Az egyetem a korábbi ICI és a Berean University (USA) egyesüléséből jött létre, és együtt 80 éves tapasztalatukat felhasználták az online tanfolyam- és videókonferencia-technológia kifejlesztésére. A szolgálat célja az evangélium hirdetésén alapuló tanítványképzés, amely egy mindenki számára elérhető képzési anyagon alapul.

A magyarországi program kizárólagos működtetését a Pünkösdi Teológiai Főiskola végzi.

Személyek

Paul Gracza

A Pünkösdi Teológiai Főiskola rektora. A Global University és a Pünkösdi Teológiai Főiskola közti kapcsolat felelőse.

Ungvári Csaba

a Pünkösdi Teológiai Főiskola rektorhelyettese, az Online Bibliaiskola működésért felel.

Nagy Kornél

Az Online Bibliaiskola informatikai rendszerének működéséért és fejlesztéséért felel.

Kérdésed van?
Keress minket az alábbi elérhetőségeken: